ΑΛΦΕΙΟΣ : [ … Οι συντάκτες της πρωτοβουλίας πρότειναν να συνδεθεί το κόστος μιας μονάδας με τον χρυσό και τα πολύτιμα μέταλλα που διαθέτουν οι συμμετέχουσες χώρες... ] !!!

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ; ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ … ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ … Ο ΧΡΥΣΟΣ … ΤΟ BRETTON WOODS ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ … ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!  … Οι τελευταίες ακτίνες της κυριαρχίας του πετροδολαρίου, για το οποίο έχει εργαστεί ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία μετά τη σύναψη της συμφωνίας του Μπρέττον Γουντς, σβήνουν μπροστά στα μάτια μας… ] !!!

ΚΙ ΑΥΤΟ … “The American Dream Film” !! ΛΕΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 !! ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ !!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHCHILD… ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ. 21/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ PΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΙΟ… ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ…”

………………………………..

RBC: οικονομολόγοι της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών και του CMASF πρότειναν τη δημιουργία μιας νέας μονάδας πληρωμών στη Ρωσία

Η Ρωσία πρέπει να μεταβεί σε μια νέα μονάδα πληρωμών στο εμπόριο με φιλικές χώρες, μια ομάδα οικονομολόγων ανέλαβε μια τέτοια πρωτοβουλία, αναφέρει η εφημερίδα RBC .
Η πρόταση υποβλήθηκε από ειδικούς του Κέντρου Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Βραχυπρόθεσμων Προβλέψεων (CMASF) και του Ινστιτούτου Οικονομικών Προβλέψεων της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών .
.
Οι χώρες της ΕΑΕΕ , η Κίνα , η Ινδία , το Ιράν , η Τουρκία ενδέχεται να ενδιαφέρονται για το νέο σύστημα διακανονισμού , γράφει η εφημερίδα. Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγούν από την εξάρτηση από άλλα νομίσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γεωπολιτικό όπλο.
.
Οι συντάκτες της πρωτοβουλίας πρότειναν να συνδεθεί το κόστος μιας μονάδας με τον χρυσό και τα πολύτιμα μέταλλα που διαθέτουν οι συμμετέχουσες χώρες. Το επιτόκιο θα εξαρτηθεί από τη σταθμισμένη μέση τιμή των πόρων στην παγκόσμια αγορά.
.
Όπως σημειώνουν οι συντάκτες του άρθρου, οι αρχές δεν αποκλείουν τη δυνατότητα δημιουργίας μονάδας πληρωμών με φιλικές χώρες, ωστόσο, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Ντμίτρι Βόλβαχ, αυτό είναι θέμα του μέλλοντος.

…………………………………………………………………………..